| Teen Forum Добре Дошли! |
|
| Лексикон | |
| | Автор | Съобщение |
---|
~S@D~ Админче
Брой мнения : 93 Age : 30 Registration date : 03.01.2008
| Заглавие: Лексикон Чет Яну 03, 2008 5:57 pm | |
| Здравейте!!!Ами тука ще ви задам няколко въпросчета[нещо като лексиконче],за да ви опозная малко.Надявам се колкото се може повече да отговорят,ще ми бъде интересно да четаАко някои не иска да попълва да напише една точка,ще го приема като ,,много си любопитна''макар че няма да ви задам кой знае какви въпроси....... Е,приятно попълване
1.Ами първо може да си напишете името истинското де,не прякор. ..... След това може и да ни кажете как ви казват на кратко
2.От кой град сте?
3.Рожденна дата?
4.Зодия
5.Къде учите/работите и какво?
6.Каква музика слушате?
7.Имате ли си приятел/ка и защо сте с него[нея]?Наистина ли го[я] обичате или...............
8.Коя е най-голямата ви мечта?И правите ли нещо по въпроса за да я постигнете?
9.С какво се занимавате?И защо точно с това?
10.Обичали ли сте истински?
11.Какво за вас е любовта?
12.Хоби?
13.Какво ще кажете за себе си?Как ви приемат хората около вас?
14.Имате ли истиснки приятели?Или просто приятели?
15.Доверчиви ли сте?На кого най-много бихте се доверили и мислите ли че след това няма да съжалявате?
16.За какво живеете?Т.е. какво ви кара да продължите все трябва да има нещо,което да ви дава сили и желание.
17.Вярвате ли в хороскопите?
18.Обичате ли да четете книги и какъв стил?
19.Мечтатели ли сте?Обичате ли да фантазирате?
20.Как си се представяте след 10,20 години?
21.Имате ли мечта,за която знаете,че е невъзможно да се изпълни?Каква е тя?
22.Когато сте тъжни какво ви успокоява?
23.Радвате ли се на малките неща и кои са те?
24.Вашия идеал за мъж[жена]?Не само външност,но и душевни качества
25.Вашия девиз?И какво искате да изразите чрез него?
26.В какво вярвате?
27.Какво най-много мразите?
28.Какво искате от живота?
29.Задавали ли сте си често въпроса ,кой[коя] съм аз и'?И отговаряте ли си?
30.Имало ли е период от време в които да не знаете какво искате и за какво се борите?
31.Опишете се с няколко думи
32.Кое според вас е най-хубавото нещо в живота?
33.Какво ви трябва за да живеете щастливо докрая на живота си?
34.Щастлив\а ли сте?защо?
35.На какви хора се кефите най-много?
36.Какъв е имиджа ви?Обичате ли често да се променяте?
37.Как си представяте света след 20,30 год.????Дори и след повече?
38.Любим цвят?Цвете?
39.Какво за вас ще бъде най-големия подарък?
40.Обичате ли страната ни?Според вас кои са нейните добри и лоши страни[ако мога така да се изразя]?Защо?Бихте ли искали да продължите да живеете в родината или някъде другаде?Къде и защо?
Ами за сега това ме интересува,това са въпросите не са малко.....отговорите искат повечко време.Желателно е да отговорите.Може и това да ви отнеме време ,но когато имате в повечко го направете.)))Надявам се да отделите малко времеНека се опознаем!!! | |
| | | PrincetonGirl818 Новопостъпил
Брой мнения : 106 Registration date : 03.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Яну 04, 2008 11:58 am | |
| 1.Ами първо може да си напишете името истинското де,не прякор. ..... След това може и да ни кажете как ви казват на кратко -Казвам се Ивета на кратко Иве
2.От кой град сте? -Хасково
3.Рожденна дата? -17 юли
4.Зодия -Рак
5.Къде учите/работите и какво? -Уча в ОУ"Христо Смирненски"
6.Каква музика слушате? -Нямам любил стил (зависи от песничката)
7.Имате ли си приятел/ка и защо сте с него[нея]?Наистина ли го[я] обичате или............... -Тука няма да отговоря
8.Коя е най-голямата ви мечта?И правите ли нещо по въпроса за да я постигнете? -Ами честно казано нямам голяма мечта.....
9.С какво се занимавате?И защо точно с това? -Нещо не го разбирам това въпросче....?!?
10.Обичали ли сте истински? -Всеки обича истински.........:)
11.Какво за вас е любовта? -Чувство, което всеки изпитва, едно красивко чувство:)
12.Хоби? -Хобито ми е да спя ;)
13.Какво ще кажете за себе си?Как ви приемат хората около вас? -Ми нямам представа как ме възприемат хората (вие които сте около мен ще кажете), а аз за себе си бих казала че съм просто момиче :)...........
14.Имате ли истиснки приятели?Или просто приятели? -Имам истински приятели, но за жалост са много малко......
15.Доверчиви ли сте?На кого най-много бихте се доверили и мислите ли че след това няма да съжалявате? -Ами честно казано аз съм много довевчива и понякога си мисля че там ми е грешката......а за втория въпрос -бих се доверила на този който ме предрасположи :)
16.За какво живеете?Т.е. какво ви кара да продължите все трябва да има нещо,което да ви дава сили и желание. -Най вече заради самата себе си :)
17.Вярвате ли в хороскопите? -Ами не особенно...(като чуете че някой ви говори за хороскопа за деня и после за след 5 години............)
18.Обичате ли да четете книги и какъв стил? -Не знам нещо не ме увличат тия книги (има само една книга, която съм прочела от корица до корица "дневниците на малки откачалки Тя")
19.Мечтатели ли сте?Обичате ли да фантазирате? -Охо не само мечтая, а и имам голяма фантазия ;)
20.Как си се представяте след 10,20 години? -След 10 години си се прдставям....като сега само че с 10 годинки отгоре..., а след 20 по същия начин само че с 20 години отгоре :)
21.Имате ли мечта,за която знаете,че е невъзможно да се изпълни?Каква е тя? Ами не нямам такава мечта.......
22.Когато сте тъжни какво ви успокоява? -Приятелите
23.Радвате ли се на малките неща и кои са те? -Пропускам.....;)
24.Вашия идеал за мъж[жена]?Не само външност,но и душевни качества -Аз нямам идеал за мъж, защото може би никога няма да го срещна..........
25.Вашия девиз?И какво искате да изразите чрез него? -Девизът ми от край време е: Когато знаеш какво искаш и го искаш достатъчно силно, ще намериш начин да го постигнеш. Себе си :)
26.В какво вярвате? -Във всичко което мога да чуя и видя, в реалността.....:)
27.Какво най-много мразите? -Не мразя, просто не харесвам :)
28.Какво искате от живота? -Да е справедлив...
29.Задавали ли сте си често въпроса ,кой[коя] съм аз и'?И отговаряте ли си? -Не съм си задавала този въпрос и засега няма да си го задавам...:)
30.Имало ли е период от време в които да не знаете какво искате и за какво се борите? -Да, аз много често не знам какво искам и ако искам нещо не знам защо го искам.......
31.Опишете се с няколко думи -Просто Аз
32.Кое според вас е най-хубавото нещо в живота? -Най хубавото нещо според мен са чувствата....:)
33.Какво ви трябва за да живеете щастливо докрая на живота си? -Да знам че живота няма да има край........
34.Щастлив\а ли сте?защо? -В момента съм щастлива, защото скоро ще свърша с лексикона :D
35.На какви хора се кефите най-много? -На истинските хора...:)
36.Какъв е имиджа ви?Обичате ли често да се променяте? -Променям се само външно, и много рядко вътрешно....:)
37.Как си представяте света след 20,30 год.????Дори и след повече? Ами 100/100 ще е напред с техниката, а иначе си го представям същия :)
38.Любим цвят?Цвете? -Любимият ми цвят е пепел от рози.Любимото ми цвете е розата....:)
39.Какво за вас ще бъде най-големия подарък? -най-голямият подарък за мен е подаръкът от сърце........:)
40.Обичате ли страната ни?Според вас кои са нейните добри и лоши страни[ако мога така да се изразя]?Защо?Бихте ли искали да продължите да живеете в родината или някъде другаде?Къде и защо? -Не ми се говори по тази тема.........:)
П.П-Съжалявам ако има правописни грешки........и малко не се различава кое са въпросите, кое са отговорите, но все пак..............:).................Приятно четене...............:):):)
| |
| | | Hall`Girl Новопостъпил
Брой мнения : 19 Age : 28 Location : Los Angeles Registration date : 27.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Нед Яну 27, 2008 6:39 pm | |
| 1.Казвам се Кремена,ама всички ми викат или Крем или Кремс...а в разгара на лигнята Кремоланка2.Хасково Forever 3.17 Април 4.Овен с рога 5.Ем..ученичка съм в ОУ 'св. Иван Рилски' гр. Хасково 6.Най-вече Хаус и Поп..понякога и пънк и рок...метъл по-рядко се среща в плейлиста ми 7.Ноуп..нямам си приятел 8.Абе мечти колкото си искаш..ама изпълняването на моята мечта е невъзможно...Ех къде е Америка,къде е Бг 9.Да кажем,че се занимавам с баскетбола и от скоро с приятелите плейваме 'бейзбол' по нашите странни правила 10.Все още - не 11.Чувство,емоция..страст..начин да покажеш ,че ти всъщност си човек 12.Трябва ли да изреждам? 13.Какво ще кажете за себе си?Как ви приемат хората около вас?
14.Честно казано и аз не знам...до скоро имах,но всичко рухна заради едно 'момче' 15.Дам,доверчива съм..ама и мн често съм си патила от това си качество 16.Еми....може би надеждата,че някой ден ще се измъкна от това забутано градче и ще успея да се реализирам някъде в чужбина.... 17.Не 18.Обичам да чета..най-вече романчетата на Ст.Кинг 19.Мечтателка съм..Обичам да фантазирам 20.Като мацка с къса пола и руса коса,която се разкарва със Сузуки най-нов модел из ЛА 21.Имам..мечтая си на живо да срешна Майкълчо 22.Топлия шоколад... 23.Радвам се на всеки детайл.... 24.Идеал за мъж ли?Ми погледнете Майкъл..той е ..той е...той е всичко! 25.'Когато водата стигне до брадата,горе главата!' Искам да изразя,че от всяка ситуация има измъкване,просто трябва нивга да не се предаваме :) 26.В душевния мир 27.Да ме лъжат в очите... 28.Почти всичко... 29.Никога 30.Да,при това често ми се случва31.Буйна,висока(за възраста си),неетична,независима и интелигентна 32.С риск да прозвучи изтъркано - любовта 33.Топъл шоколад и приятели 34.Еми не знам..аз съм на моменти 35.'На тикива,които се кефят на мене' - By Eve 36.Еми не мисля,че съм си създала вече имидж...все още го градя 37.Ам...Армагедооон? 38.Червен.Кокиче 39.Купон с няколко хора от нета :) 40.• | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Лексикон | |
| |
| | | | Лексикон | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|